Tijdens een reis van vijf weken o.a. door Brazilië testte ik de packing cubes van Sunflake.nl.

In drie video’s vertel ik over het gebruik van de packing cubes op drie verschillende momenten tijdens deze reis.
1. Het inpakken voor vertrek;
2. Het gebruik tijdens de reis;
3. Een evaluatie bij thuiskomst.

Deel 1: inpakken met de packing cubes

Deel 2: het gebruik van de packing cubes tijdens de reis

Tijdens mijn reis door Brazilië sliep ik in verschillende hostels en hotels.
Dat betekende dat ik mijn koffer regelmatig moest in- en uitpakken.
Een goede test of de packing cubes ook onderweg handig zijn.

Deel 3: packing cubes evaluatie bij thuiskomst

Mijn conclusies na het gebruik van de packing cubes van Sunflake.nl tijdens een reis van vijf weken door Brazilië.
Een geheimpje: ik kan niet meer zonder packing cubes op reis!

Samengevat, de voordelen van packing cubes:

  • je hoeft niet meer te zoeken in je koffer. Je weet wat er in welke cube zit, dus je hoeft alleen die cube te vinden;
  • het lijkt alsof ik meer spullen in mijn koffer krijg. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het feit dat de kleding die langere tijd in een packing cube zit, zodanig plat geduwd is, dat er meer ruimte ontstaat. Ik kon op de terugreis namelijk 4 kilo meer kwijt in mijn koffer dan op de heenreis!;
  • wanneer je regelmatig wisselt van hotel, zijn de cubes ook erg handig in gebruik. Zorg dat je je schone kleding in je packing cubes doet en je hoeft alleen de cubes uit je tas te halen. Je hoeft dus niet je hele koffer iedere keer in en uit te pakken;
  • doe aan het einde van de reis je vuile was in een cube. Dat voorkomt dat je hele inhoud van je koffer onfris ruikt.

Meer informatie over deze packing cubes vind je op www.sunflake.nl.

Deze blog en deze vlogs zijn gesponsord door Sunflake.nl.