Hier vind je een overzicht van losse tips die niets te maken hebben met een van de reisverhalen, maar wel het bezoeken waard zijn. Per provincie vind je hier leuke dingen om te doen en waar te eten, gebaseerd op mijn eigen ervaringen.
Zuid-Holland
 
Naam: Papanatos Tattoos
Locatie: Den Haag
Soort: Tattooshop
Website: https://rumrumrum.wordpress.com
Waarom: Nette en schone tattooshop met vakmensen. Kim heeft een grafische achtergrond en dat zie je duidelijk terug in zijn stijl. De shop zit in een oude slagerij en het pand heeft een erg mooie voorgevel.
Aanrader: Voor degene die zelf geen tattoo willen laten zetten: ze verkopen vaak ook flash. (afbeeldingen voor aan de muur)
—————————————————————————————-
Naam: Kali Tengah
Locatie: Den Haag
Soort: Koffie- en theewinkel
Website: http://kalitengah.nl
Waarom: Erg leuk winkeltje met mensen met verstand van zaken. Heerlijke geuren van koffie en thee komen je tegemoet bij binnenkomst. Altijd leuk om weer een nieuw smaakje uit te proberen.
Aanrader: Ze organiseren proeverijen!
—————————————————————————————-
Naam: Lolapalooza
Locatie: Den Haag
Soort: Ontbijt- en lunchrestaurant
Website: https://www.facebook.com/lolapaloozadenhaag/
Waarom: Gezellige zaak met zelfgemaakte, biologische en fair-trade producten. Ze noemen zelf het huiskamergevoel en dat is volledig terecht. Goede sfeer en lekker eten en drinken.
Aanrader: Citroentaart, brownies of net wat ze gemaakt hebben aan zoetigheid. Het staat bij binnenkomst al uitgestald en doet watertanden!